ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΑΡΩΜΑΤΑ

Πουλάτε επώνυμα αρώματα;
Όχι. Τα αρώματά μας είναι δημιουργίες εμπνευσμένες από τα τρέχοντα δημοφιλή αρώματα. Δεν πουλάμε αρώματα από οποιαδήποτε άλλη μάρκα, πουλάμε μόνο αρώματα τύπου.

Πόσες ώρες θα διαρκεί το άρωμα;
Η πραγματική διάρκεια του αρώματος εξαρτάται από κάθε δέρμα, τη θερμοκρασία, τις δραστηριότητες και πολλές άλλες μεταβλητές του ανθρώπινου σώματος. Τα αρώματά μας διαρκούν έως και 15 ώρες.

Ποιο είναι το ποσοστό ελαίου στα αρώματά σας;
Τα αρώματά μας περιέχουν συμπύκνωμα ελαίου 12% – 20%.

Πόσο κοντά είναι τα αρώματά σας σε σύγκριση με τα αυθεντικά;
Τα αρώματά μας έχουν πάνω από 98% ομοιότητα με τα πρωτότυπα.

Ο ψεκασμός των αρωμάτων σας απευθείας σε ρούχα, λεκιάζει;
Όχι, τα αρώματά μας έχουν ήδη διαχυθεί από τον κατασκευαστή. Δεν λεκιάζουν ούτε δημιουργούν κηλίδες λαδιού στα ρούχα με την προυπόθεση ότι ψεκάζονται από τη λογική απόσταση των 20cm και πάνω.

Πώς μπορώ να γνωρίζω την ένταση ή την οσφρητική οικογένεια των αρωμάτων;
Κάθε ένα από τα αρώματά μας έχει μια περιγραφή στην οποία σας προσανατολίζουμε σχετικά με την ένταση, τη συνιστώμενη σεζόν της χρονιάς κατά την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το άρωμα, την οσφρητική οικογένεια στην οποία ανήκει και τις νότες του αρώματος. Απλώς κάντε κλικ στο άρωμα και θα δείτε την περιγραφή.

Τα προϊόντα σας είναι cruelty-free;
Δεν κάνουμε δοκιμές σε ζώα και δεν χρησιμοποιούμε υλικά που περιέχουν ζωικά παράγωγα και είναι ακατάλληλα για χορτοφάγους.

Επιπλέον, η BV Perfumes δεν συνεργάζεται με κανέναν κατασκευαστή, προμηθευτή, εταιρεία ή ερευνητικό ίδρυμα που πραγματοποιεί δοκιμές σε ζώα εκ μέρους μας.

Δεν θα αγοράσουμε εν γνώσει μας συστατικά από προμηθευτές που έχουν πραγματοποιήσει, ή συμμετείχαν σε δοκιμές σε ζώα.

 

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τι επιλογές πληρωμής έχω στο κατάστημά σας;
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να πληρώνετε με Paypal Express, Apple Pay, Google Payments, ή με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Αν χρειάζεστε κάποιον άλλον τρόπο πληρωμής, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Προσφέρετε εκπτώσεις;
ΝΑΙ, προσφέρουμε εκπτώσεις και προσφορές που μπορείτε να δείτε στη σελίδα προσφορών.

Επίσης, προσφέρουμε τακτικά ημερήσιες προσφορές στους πελάτες μας. Ενημερώνουμε τους πελάτες μας για αυτές τις προσφορές μέσω email. Μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να ενημερώνεστε για τις ημερήσιες προσφορές.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω περισσότερους από έναν κωδικούς έκπτωσης;
Δυστυχώς όχι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο έναν κωδικό έκπτωσης ανά παραγγελία.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Σε πόσες μέρες μπορώ να επιστρέψω το άρωμα;
Έχετε 14 ημέρες μετά την παραλλαβή του πακέτου σας και μπορείτε να το επιστρέψετε εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει περισσότερο από το 5% του περιεχομένου του. Επίσης, πρέπει να το επιστρέψετε στην αρχική του συσκευασία. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν αποστείλετε τα προϊόντα.

Πόσες ημέρες χρειάζεται για να επιστρέψετε τα χρήματά μου;
Εάν έχετε αγοράσει και επιστρέψει ένα άρωμα, θα σας πιστώσουμε το συνολικό ποσό που πληρώσατε για το προϊόν που επιστράφηκε αμέσως μετά από την παραλαβή και τον έλεγχο. Συνήθως, την ίδια ημέρα που θα λάβουμε το πακέτο στις εγκαταστάσεις μας. Κανονικά αυτό θα είναι σε 4 έως 10 εργάσιμες ημέρες.

Τι πρέπει να κάνω το άρωμα φθάσει κατεστραμμένο;
Εάν αγοράσετε ένα αντικείμενο και όταν το ανοίξετε διαπιστώσετε ότι είναι κατεστραμμένο, μπορείτε να μας ενημερώσετε στέλνοντας ένα μήνυμα στη σελίδα επικοινωνίας μας ή στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση info@bvperfumes.gr.

Τι γίνεται αν λάβω ένα άρωμα που δεν είχα παραγγείλει;
Εάν λάβετε ένα προϊόν που δεν παραγγείλατε, μπορείτε να μας ενημερώσετε στέλνοντας ένα email στη σελίδα επικοινωνίας μας, στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα επικοινωνίας μας ή στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση info@bvperfumes.gr.

 

ΔΙΑΝΟΜΗ

Χρεώνετε για την αποστολή;
Ναι, Το κόστος αποστολής βασίζεται στο βάρος και υπολογίζεται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Προσφέρετε δωρεάν αποστολή;
Ναι, προσφέρουμε δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 35€. 

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την αποστολή μιας παραγγελίας;
Αρχίζουμε να επεξεργαζόμαστε τις παραγγελίες με τα προϊόντα που έχουμε σε απόθεμα αμέσως μετά την πληρωμή. Συνήθως αποστέλλουμε τα προϊόντα σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φτάσει μια παραγγελία;
Με τους συνήθεις τρόπους αποστολής διαρκεί συνήθως 2-7 ημέρες μετά την αποστολή.

Προσφέρετε αποστολή την επόμενη μέρα / ταχύτερη αποστολή;
Δυστυχώς, όχι αυτή τη στιγμή.

Στέλνετε παγκοσμίως;
Στέλνουμε μόνο στην Ελλάδα.

Για αποστολή σε άλλες χώρες, επισκεφθείτε τη διεθνή ιστοσελίδα www.bvperfumes.com

 

ΑΓΟΡΕΣ

Έχετε φυσικά καταστήματα όπου μπορώ να αγοράσω τα αρώματά σας;
Δεν έχουμε φυσικά καταστήματα. Πουλάμε μόνο διαδικτυακά. Κατανοούμε ότι είναι δύσκολο να αγοράσετε ένα άρωμα εάν δεν το έχετε δοκιμάσει ήδη, αλλά με την πολιτική μας που εγγυάται ικανοποίηση, μπορείτε να εύκολα να επιστρέψετε το προϊόν αν δεν είστε ικανοποιημένοι.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τι σημαίνει η διαθεσιμότητα “Σε απόθεμα”;
Έχουμε απόθεμα του αντικειμένου σε μία από τις αποθήκες μας. Οι τρέχουσες τάσεις παραγγελιών δείχνουν ότι πρέπει να έχουμε αρκετό για την παραγγελία σας. Φυσικά, εάν σας ενδιαφέρουν πολλά τεμάχια, ίσως είναι καλή ιδέα να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δείτε ακριβώς πόσα απομένουν.

Τι σημαίνει η διαθεσιμότητα “Κατόπιν παραγγελίας”;
Προς το παρόν δεν διαθέτουμε απόθεμα για αυτό το αντικείμενο.

Οι τρέχουσες τάσεις παραγγελιών υποδηλώνουν ότι θα πρέπει να είμαστε σε θέση να παραλάβουμε το προϊόν σε ένα από τα κέντρα διανομής μας εντός 5-15 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή της παραγγελίας σας. Μη διστάσετε να προχωρήσετε και να κάνετε την παραγγελία σας συνεχίζοντας τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς στο διαδίκτυο ή επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας.

Εάν παραγγείλετε ένα προϊόν διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 1 εργάσιμης ημέρας για να επιβεβαιώσουμε την ακριβή διαθεσιμότητα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;
Μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα στη σελίδα επικοινωνίας μας, ή να μας στείλετε ένα άμεσο email στη διεύθυνση info@bvperfumes.gr

 

Χρειάζεστε περισσότερες απαντήσεις;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bvperfumes.gr